Skip to content

O.H.M. Que Pasa

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Fiesta 1999 Afdrukken E-mail
Playlist La Fiesta del Tor 1999

Go to the Max

Coverbands zijn er vele. Om binnen de bestaande wirwar van coverbands onderscheidend te zijn moet een band dus iets speciaals kunnen bieden. Go to the Max is hier zeker in geslaagd door een combinatie van een virtuose uitvoering, een wervelende show en een uniek repertoire. Dit repertoire bevat nummers van Live, Will Smith, Puff Daddy, R.Kelly en vele anderen. Daarnaast verwerken zij een aantal ongekend originele rap medleyÕs in hun show. Gedurende het hele optreden wordt bij elk nummer de specifieke sfeer en benadering van dat nummer volledig geraakt. Wij zijn als organisatie zeer trots u dit getalenteerde vijftal op "La Fiesta del Toro 1999" te kunnen presenteren.
    

Eighty Eight

In november '94 werd de basis gelegd voor Eighty Eight in haar huidige vorm. Want de latente talentenshow van hockeyclub Oranje-Zwart mag met recht het ontstaanspodium van deze formatie worden genoemd. Als gelegenheidsband en bovendien enige live-act werden hoge ogen gegooid en werd er besloten om als coverband verder te gaan. Ook de naam "Eighty Eight", genoemd naar het huisadres aan de Floralaan Oost 88 te Eindhoven, dat fungeerde als repetitielokaal, bleef behouden. Onder aanvoering van bandleiders Martijn Snep & Michiel Ballhaus werden serieuze pogingen ondernomen om zowel qua muzikaliteit als qua performance hogerop te komen. Sinds het begin van 1996 staat er nu een vaste bezetting muzikanten, die met swingende covers studentenfeesten, kroegen en allerlei andere evenementen op z'n kop zetten. Zo werden onlangs in de Eindhovense Danssalon en het Tilburgse Noorderligt studentenfeesten tot onvergetelijk gemaakt en heeft de band de tweede prijs behaald op de "Student Music Award" in Paradiso. Met een repertoire, dat naast swingende soulhits uit de jaren 60, 70 & 80 ook Nederpop en actuele toppers herbergt, vindt Eighty Eight bij een zeer uiteenlopend publiek een gewillig oor. De band schroomt daarbij niet het publiek in haar optredens te betrekken. Kortom: een band, die naast goed spel ook een echt feestje bouwt!
    

Fred Lloret & De Copacabana's

De viermansformatie "Fred Lloret & De CopacacabanaÕs" staat garant voor Nederlandse Smart met een goede dosis Rock Ôn Roll. Fred Lloret, de onbetwiste voorman van de band, is een echte gentleman. Altijd in stijl gekleed. Tijdens een optreden ondergaat hij enkele verrassende gedaanteverwisselingen waaronder een complete metamorfose tot Elvis "The King" himself. Naast zijn geweldige vocale kwaliteiten vormt zijn aan het ongelooflijke grenzende dosis assertiviteit voor een unieke wisselwerking tussen het publiek en deze artiesten op de bŸhne. Met zijn onvervalste Amsterdamse tongval produceert hij onnavolgbare monologen, al gaat hij een gezonde discussie zeker niet uit de weg. Fred Lloret laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, maar het hok waarin hij optreedt zet hij steevast op zÕn kop.
    

Harry Slinger

Als koning van de Nederpop genoot deze artiest in de jaren Õ80 ongekend succes als leadzanger van de groep "Drukwerk", met hits als "Marjanneke", "Je loog tegen mij", "Schijn een lichtje op mij" en "Hee Amsterdam". Deze rasechte Amsterdammer heeft tijdens de eerste editie van "La Fiesta del Toro" een spetterend optreden neergezet, het publiek op zijn eigen wijze bespeeld en in vervoering gebracht en bovendien het Ronald McDonald Huis Maastricht royaal gesteund. Dit heeft ons doen besluiten om deze koning van het amusement nogmaals naar het Zuiden te halen. Op deze avond kunt u genieten van een onvervalste Amsterdamse sfeer zoals alleen Harry dat kan soigneren.
    

Band Zonder Banaan

Nederlandse flauwekul-rock: verstand op nul en nadenken! Het is allemaal enkele jaren geleden begonnen toen een kerstviering op school moest worden opgeluisterd. De oerknal van de BAND ZONDER BANAAN! Inmiddels heeft deze zeskoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan. De regioÕs waar ze te gast zijn, groeien als kool (red. onvoorstelbaar!). Met een mix van metal en meligheid wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in een dolenthousiaste feestende mensenmassa, waarbij het raadzaam is je verstand op nul te zetten. Wat je ziet zijn onmogelijke acts, volop theater en gekkigheid. Wat je hoort zijn opgepolijste d(r)euntjes en eigen werk, welke ongetwijfeld uniek zijn van soort, met een duidelijk herkenbaar BZB-geluid. De belangrijkste wapenfeiten in hun relatief korte maar heftige bestaan van de BAND ZONDER BANAAN zijn tot op heden: Bijna 4000 uitzinnige bezoekers in Uden tijdens hun CD-presentatie in een fabriekshal te Uden en de ruim 9000 festivalgangers die uit hun tentdak gingen tijdens Lowlands '98 en Pinkpop '99. Het gaat goed met deze ÔCircusbandÕ waarvoor de belangstelling nog steeds groeit, en zolang elke zaal wordt platgespeeld, niet lijkt te stoppen.
 

Zoeken

Ledenlogin