Skip to content

O.H.M. Que Pasa

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Gold Bull Afdrukken E-mail

'Gold Bull' is de naam van onze vierde oud-leden vereniging.

 

Zeg de naam, Gold Bull komt eraan

Is het voorbij na je studententijd? Of begint het pas? Levensvragen waar ouwe bazen van Que Pasa zich na het vertrek uit Maastricht mee bezighouden. Waar je eerst 5 van de 7 dagen keihard naar de klote ging heb je nu doordeweeks 9 tot 5 arbeid. Van elke woensdag ieder nog zo fier en voor altijd verbonden naar nooit meer tijd om te zuipen

Tijdens deze moeilijke, gelukkig nog kinderloze, tijd kwamen 3 oud Que Pasianen op het idee de tijden te herleven. Er is maar 1 manier dachten zij, het oprichten van de 4e oud leden vereniging der O.H.M. Que Pasa.

Toen dit idee werd geopperd aan de overige Que Pasianen waren de reacties zeer positief. ‘’Is het echt..’’, ‘’is het een droom..’’, ‘’er is weer dat gevoel’’ en ‘’broederschap slijt niet..’’ zaten tussen de blijde uitroepen.

Tijdens de oprichtingsvergadering in hartje Eindhoven werd al snel besloten een keer int kwartaal een borrel te houden. Zo af en toe ook een Nieuwjaars editie, gemiddeld 1x per jaar. Verder werden de belangrijkste regels binnen de OLV alvast bepaald, bepaalde onderwerpen zoals geneeskunde en baby’s in de ban gedaan, statuten en de permanent aanwezige oprichting clausule geschreven en plannen gesmeed voor een olv weekend, olv lied maar bovenal werd er geproost op de officiële oprichting.

Wat overbleef was een geschikte naam voor de 4de OLV, gewaardeerde suggesties zoals Bulldozer, Peddels en Era Ora werden het niet. Uiteindelijk werd met groot enthousiasme Gold Bull (staat los van Red Bull) gekozen als naam waaronder de 4e oud leden vereniging der O.H.M. Que Pasa het leven in gaat.

Op weg naar het 1-jarig bestaan, met de mannen, van ons gold bull!