Skip to content

O.H.M. Que Pasa

  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
Kennismakingsborrels Eerstejaars Afdrukken E-mail

Vol goede moed begin je natuurlijk aan deze nieuwe periode in je leven. Vol goede moed zul je je eerste college volgen, je eerste boeken kopen en naar je eerste onderwijsgroepje gaan. Natuurlijk heb jij jezelf voorgenomen, en je ouders belooft, de norm voor je studie te halen. Deze frisse moed van jullie eerstejaars tovert ons elk jaar weer een glimlach op onze gezichten. Een glimlach die omslaat in een bulderende schaterlach, wetende dat het overgrote deel van deze frisse eerstejaars zich daadwerkelijk als een stel makke schapen naar de academische slachtbank zal laten leiden. Mensen die zich alleen student mogen noemen, omdat het op hun collegekaart staat. De leden van Onafhankelijk Heerendispuut Maastricht (O.H.M.) Que Pasa hebben ingezien dat student zijn meer is dan studeren alleen. Niet voor de studie, maar voor het leven leren wij, dit alles begint met de INKOM:

Tijdens de INKOM is Que Pasa een van de weinige disputen die werkelijk bij alle activiteiten aanwezig is. Wij doen dit om onze kinderen (Maastrichtse eerstejaars) een zo goed mogelijk beeld te geven van wat er allemaal in en rondom Maastricht gebeurt. Zoals u kunt zien op de foto's op deze site, wordt aan elke activiteit wel een Que Pasiaanse draai gegeven. Deze gezellige sfeer maakt vele omstanders van andere nietszeggende clubjes jaloers.

Wil jij je Maastrichtse studententijd goed inluiden; een garantie voor een vijftal fantastische, dronken dagen; en tijdens de INKOM niet alleen de Tragos of Circumflex sociëteit zien? Sluit je tijdens de INKOM dan aan bij ons dispuut! Tijdens de Inkom kun je de Que Pasiaan herkennen aan zijn licht- en donkerblauw gestreepte rugbytrui of polo met logo achterop. Te vinden op iedere activiteit aan, of dicht in de buurt van, de bar.

Wil je na de INKOM kennis maken met de leden van O.H.M. Que Pasa dan kun je bellen/appen naar onze
praeses of kom langs op onze kennismakingsborrels:

Woensdag 30 augustus: 21:30 uur - Borrel, leer QP kennen!

Woensdag 6 september: 21:00 uur - 'Paingame'

Dinsdag 12 september: 19:00 uur - Cantus

 

Disclaimer:

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en Onafhankelijk Maastricht werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten.

 

Zoeken

Ledenlogin